Frescoton – betonlook 2.0

Dat wij als stukadoorsbedrijf SSA graag een uitdaging aangaan is algemeen bekend.  Op het project Rivierstaete te Amsterdam hebben wij in 2018 een wand ter plaatse van de liften van Frescolori Frescoton voorzien. Frescoton is wat wij noemen betonlook 2.0! Niet zomaar een grijze wand met wat vlekken maar een hele realistische betonwand met luchtbelgaten en stortnaden.
Voor meer informatie en foto’s kunt u deze pagina bekijken: Frescoton

Frescoton – Het eindresultaat!

 

 

Vacature: stukadoors en spack-spuiters

Stukadoorsbedrijf SSA heeft weer een vacature!

Aangezien onze orderportefeuille voor 2019 er weer zeer rooskleurig uitziet zijn wij op zoek naar versterking van ons huidige team.
Op dit moment hebben we een vacature voor zowel ervaren stukadoors als ervaren spack-spuiters.
Wij zoeken gemotiveerde ervaren stukadoors voor nieuwbouw, verbouw en particulier werk. Daarnaast hebben wij een vacature voor een spack-spuiter voor diverse nieuwbouw projecten.

Voor beide functies geldt minimaal 5 jaar ervaring, in bezit van een geldig rijbewijs en in staat om geheel zelfstandig te werken. Ook zzp-ers zijn van harte welkom.

Bij voorkeur reageren op deze vacature voor stukadoors en spack-spuiters via een email naar: info@stukadoorsbedrijfssa.nl

 

Met NOA afdeling Vught naar Gyproc in Parijs

Met NOA afdeling Vught naar Gyproc in Parijs

Op 5 oktober 2017 hebben wij met een aantal leden van de NOA afdeling Vught een bezoek gebracht aan de fabriek van Saint Gobain Gyproc in Vaujours bij Parijs.

In het goede gezelschap van Ad van de Bos en Christian Venmans van de firma Gyproc hebben we de 1e dag de stad Parijs bezocht. We hebben Parijs gezien vanaf de Tour Montparnasse, een biertje gedronken in een Engelse pub en de avond afgesloten met een mooie dinershow.

De 2e dag zijn we begonnen met een bezoek aan de zeer indrukwekkende ondergrondse gipsgroeve. Aansluitend hebben we een rondleiding door de fabriek gehad waar zowel de zakken gips als de gipsplaten worden geproduceerd. Vooral dit laatste was erg mooi om te zien.

De gipsgroeve van Saint Gobain Gyproc
Uitleg over de plaatsing van de explosieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fabriek met zakwaren.
De productie van gipsplaten

Gestart met werk Saksen Weimar in Arnhem

Op Saksen Weimar gaat het om meer dan alleen het huis. Het is een totaalbeleving van woon- en leefcomfort, karakteristiek voor Arnhem-Noord.

In en rondom de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem verrijst straks een landschap met maximaal 450 woningen, appartementen, woon-/werk appartementen en kleinschalige bedrijvigheid. Het terrein kent een verval van tien meter. In de helling worden plateaus gegraven, zodat er woonterrassen op het zuiden ontstaan. We noemen dit wonen op ‘De Groene Treden’. Op ‘De Groene Treden’ komen koopwoningen en koopappartementen. Saksen Weimar wordt in verschillende fases ontwikkeld en gebouwd.

Vandaag zijn wij gestart met het stukadoors- en spuitwerk van Saksen Weimar fase 4 te Arnhem in opdracht van Giesbers Wijchen.